menu Home chevron_right
Yleinen

Haastattelussa talon oma Hollowbase

Jukka | 11.7.2018

Luottopakkimme/yhteistyökumppanimme Lizsen haastatteli talon omaa DJ:tä, Hollowbasea. Lue alta koko haastattelu ja käy tsekkaamassa muutenkin Lizsenin blogi. (linkki alempana)

Haastattelussa DJ HOLLOWBASE

Seuraavaksi haastateltavana on helsinkiläinen DJ/tuottaja Hollowbase! Trancen ystävä Hollowbase vastasi Lissun kymmeneen kysymykseen ja tutustutti minut tuotantoonsa. Biisi Halls of Trance on uutta tuotantoa artistilta. Sen mieltäkohottava melodia sopii hyvin biisin nimeen, sillä kyseessä on laadukas tranceralli. Kuunnelkaa biisi TÄÄLTÄ ja jakakaa linkkiä ihmeessä muillekin, mikäli biisi nappaa! Tässä kuitenkin haastisvastaukset!

1. Kerro hieman itsestäsi. Milloin aloitit DJ-hommat?

Aloitin dj-hommat vahingossa, kun aloin ystäväni kanssa järjestämään erillaisia tapahtumia. Enemmän Räppi tapahtumia, kun sattui olemaan silloin kuuminta hottia. Oli buukattu yhteen tapahtumaan dj-soittamaan, mutta syystä tai toisesta ei päässykkään niin pakkohan se oli itse mennä dekkien taakse soittelee. Kylmiltään suoraan soittamaan musiikkia parille sadalle ihmisille. Oli aika kuumottavaa, mutta jotenkin se meni luontaisesti suht kohdilleen ei ainakaan kukaan huomannut. Siitä se lähti ja alkoi palo soittamiseen. Eipä enään tarvittu dj:tä enään buukkailla kun pystyi itse alkaa soittelee.

2. Mikä on suosikkigenresi ja miksi?

Hhhm tää on vaikea kysymys kun pidän niin monesta erillaisesta musasta. Kuhan biisissä on sitä PIIP niin toimii.
Jos jotain pitää vastata niin kai se trance on tällä hetkellä mitä tuotan itse. Onneksi et kysynyt lempi biisiä. Huoh se olisi ollut vielä vaikeampi.

3. Kuinka kauan olet tuottanut musiikkia?

Musaa olen tehnyt 10 vuotta enemmän ja vähemmän omaksi iloksi. En ollut edes ajatellut koskaan lähettää biisejä mihinkään. Mutta pari ystävää potki perseeseen ja tuli laitettua starter biisi eteenpäin. Sitten se kävi ihme ja kumma ja julkaistiin Matrix Music lafkan kautta.

4. Haaveiletko maailmanvalloituksesta?

Eiköhän jokainen alalla oleva haaveile siitä, jos väittää muuta puhuu paskaa. Niin kui se klisee teen tätä rakkaudesta lajii en rahan takii. 🙂

5. Mikä on Suomen kovin menomesta ja miksi?

Jaa-a en tiedä onko suomessa yhtäkään kovaa menomestaa, mutta muutama tapahtuma mikä diggailen kovaa on.
Esim Kosmos Festival loistava paikka kuulla kone-musiikin eri alalajeja. Hurja meno joka vuosi ja itse olen ollut muutaman kerran paikalla. Märissä haaveissa soittamassa joskus. Muita tapahtumia on hallmark:it ja Above and Grazy mitä kannatta stekata.

6. Mikä on Suomen konemusiikkiskenessä parasta?

Tällä hetkellä yhteinäisyys ja yhteisöllisyys. Huomaan monesta tapahtumasta ja fiiliksestä kun on paikalla.

7. Mikä on ollut DJ-urasi paras keikka?

Artisti keikkana pitää mainita varmaan suomessta Simon Pattersonin keikalle pääsin soittamaan ekan slotin. Oli muutama jo tullut alkuillasta paikalle ja se fiilis kun huomasi että jengi tanssi omien tuotoksien tahtiin.
Pietarin keikka on kyllä tällä hetkellä eeppisin keikka mitä olen ikinä tehnyt. Eka viedään autolla monta tuntia keskellä tehdas aluetta ja hämysen takaoven kautta sisälle niin sanotulle bäkkärille odottamaan. Silloin mietin että ihan kaikkeen ei kannata suostua, mutta enpä jälkeenpäin kadu.
Kun tuli oma vuoro päästä dekkeihin. Iso tehdas halli täynnä jengiä. Tuli fiilis tähän voisi tottua ja se meteli keikan jälkeen kun lopetin. Huh hu mikä kylmä hiki päällä.

8. Minkä youtube-videon haluaisit jakaa lukijoille?

 
Suomen parhaimmat trance ukot samalla biisillä. Eikö se riitä tästä.
Toinen on omaa tuotantoa emre, jolla sain keikan Pietariin

9. Jos saisit tehdä yhteistyötä kenen tahansa artistin kanssa, niin kuka se olisi?

Voi niitä on monia. Ehkä Ucast tai Deadmau5
Kotimaisista Proteus , Tom Fall

10. Määrittele termi ”tekno”.

Detroitin tasatahtista sydämmenlyöntiä. Ilman teknoa ei olisi muutakaan.

BONUS: Kerro hieman julkaisustasi Halls of Trance!

Mun näkemykseni trancesta ja ehkä helpoiten syntynein biisi mitä olen ikinä tehnyt. Käykää kuuntelee ja antakaa palautetta. Jakakaa jos diggaatte.
Linkki biisin soundcloudiin löytyy TÄSTÄ.
Lizsenin blogiin pääset tästä Tai klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
http://lizsen.blogspot.com/

Written by Jukka

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply
LÄHETÄ VIESTI STUDIOON!

 

  • play_circle_filled

    Digital Beats LIVE
    The best online radio!

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play