menu Home chevron_right

Radio shows


EDM Suomi by DJ Dawe X

close
keyboard_arrow_down
EDM Suomi by DJ Dawe X tykittää viikon kuumimmat kotimaiset uutuudet yhtenä upeana miksauksena eetteriin. Tätä ei kannata missata! EDM Suomi by DJ Dawe X joka torstai klo 21.00

Hollowbase Sessions – Wanna dance with the devil

close
keyboard_arrow_down
DJ Hollowbase tykittää Suomen kovimman kaksituntisen trancea joka perjantai tamppaajien korviin. Hollowbase tunnetaan laajasta tyylistään soittaa niin melodista trancea kuin tummempaa hard- ja psytrancea. Hollowbase Sessions joka perjantai 22.00 - 00.00

Euroopan pisin biisiputki

close
keyboard_arrow_down
Kuuntele Euroopan pisintä biisiputkea ilman taukoja tai mainoksia! Kyllä, se on totta, 8h keskeytyksettä musiikkia laidasta laitaan. Joka arkipäivä 13-21.

My style – Hardstyle

close
keyboard_arrow_down
Yökukkujien oma show! Kolme tuntia sahalaitasyntikkaa ja pajavasaran mäiskettä tyhjään tynnyriin. Tykeimmät soundit ja rankimmat biitit My style - Hardstyle ohjelmassa! Tsekkaa ite!

Hardest Drops by Jukka

close
keyboard_arrow_down
Miksi mennä baariin kun voi kotonakin tai missä tahansa muuallakin kuunnella kovimmat bängerit omassa rauhassa? Hardest Drops by Jukka tykittää joka arkiyö kovimmat dropit ja huikeimmat build upit suoraan tärykalvollesi aina puolilta öin alkaen. Tune in!

#aamushow

close
keyboard_arrow_down
Mitä tulee kun ‘ei-todellakaan-aamuihminen’ istutetaan studion syövereihin ja odotetaan, että hän toimittaa laadukasta radiota neljän tunnin ajan? Jukka siis tekee lähetyksen suoraan omasta keittiöstään, oman kahvinkeittimen vierestä. Luvassa uutisia, somea, musiikkia, huonoa huumoria ja jopa kilpailuja välillä. Siirry sivulle ja kuuntele. #AAMUSHOW joka arkiaamu 06-10.

That's all


LÄHETÄ VIESTI STUDIOON!

 

  • play_circle_filled

    Digital Beats LIVE
    The best online radio!

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play