menu Home

Monday Bar / Soundyard [FIN]

Biografia


Tempo Giusto on epäilemättä yksi kuumimmista nimistä trance-skenessä vuonna 2019. Beatportin yhdeksällä TOP10-osumalla Tempo Giusto on määritellyt uudelleen ajo-auton ja EDMSaucen nimeksi tuli ”Tech Trancein uusi kuningas”. Trance-valtiosta Corstenin Countdown-ohjelmaan Tempo Giustun teoksia kuullaan satoja tuhansia kuuntelijoita ympäri maailmaa joka kuukausi.

Viimeisten viiden vuoden aikana Beatportin parhaiten myyvien taiteilijoiden listalle valittujen Tempo Giusto -yhtiöiden viimeisimpien sinkkujen joukossa on trance-osumia ”Benzin” (# 4 Beatportissa), ”Seppä” (# 4 Beatportissa), ”Voodoo” (# 4 Beatportissa) ja ’Majestic’ (# 8 Beatportissa). Hänen tulevia julkaisujaan ovat mm. Armada, Pure Trance, Kearnage ja Outburst Records.

Tempo Giusto on ollut yksi Markus Schulzin uusimmista kyvyistä muun muassa Iso-Britanniassa, Ruotsissa, Venäjällä, Australiassa, Alankomaissa, Suomessa, Romaniassa ja Sloveniassa. Hän on maanantaina Bar ja Soundyard -tapahtumissa Skandinaviassa asuva DJ ja lähettää radio-ohjelman Global Sound Drift kuukausittain, joka ilmoittaa Meksikossa, Alankomaissa, Kanadassa ja Argentiinassa. Taiteilijauransa ulkopuolella Tempo Giusto on toiminut Point Blank Academy -nimisen opettajana (palkittu 7 kertaa DJMagin DJ & Production College) ja hänellä on oma levy-yhtiö Echelon, jossa on taiteilijoita kuten Mark Sherry, Genix, Eco, Mike Koglin ja M.I.K.E. sen taiteilijalistalla.


Buukkaus

Agency: Echelon Records
 • play_circle_filled

  Digital Beats LIVE!
  Suomen paras nettiradio!

 • cover play_circle_filled

  01. Tempo Giusto - Dopamine (Original Mix)
  Tempo Giusto

  file_download
 • cover play_circle_filled

  01. Digital Beats LIVE!
  Suomen paras nettiradio!

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play