menu Home chevron_right

Mark Ember

Rude Tune Crew

Biography


Mark Ember (Markus Puolakanaho) on energinen esiintyjä, joka on noussut nopeasti Suomen konemusiikkiskenen tietoisuuteen. Monipuoliset, genrejä sekoittelevat biisivalinnat ja tekninen taituruus levyjen soittamisessa tekevät hänestä varteenotettavan dj:n maan klubikentällä.

Mark Emberin (intohimo konemusiikkiin syttyi vuoden 2013 Summer Sound Festivaleilla Helsingissä. Konemusiikin kuuntelua oli jo monta vuotta takana, mutta vasta kyseiset festarit herättivät kiinnostuksen soittamiseen ja esiintymiseen. Puolakanaho päätti kokeilla siipiään Virtual DJ -softalla. Pian oli pakko saada kuitenkin fyysiset dekit, jolla ilmaista itseään. Mies hommasi kontrollerin itselleen ja parin vuoden kotona soittelun jälkeen ensimmäinen keikka oli 2016 marraskuussa Rude Tune Crew’n bileissä. Sen jälkeen vauhti ei ole hiipunut.

Mark Emberin soundi koostuu kolmesta osasta. Pääsoundina on energinen ja vauhdikas trance ja psytrance. Myös groovaava, funkahtava ja ajoittain kesäinen house ja tekno luonnistuvat. Mies hoitaa myös lämmittelysetit kunnialla.

Nykyään Mark Ember vaikuttaa Rude Tune Crew’n riveissä dj:nä ja tapahtumajärjestäjänä. Hän on jakanut lavan sellaisten kotimaisten huippujen kanssa kuten Tempo Giusto ja Korento. Hän on lämmitellyt myös ulkomaisia trance-tähtiä Darren Porteria ja James Dymondia. Mies on keikkaillut myös Futuristicsin bileissä. Helmikuussa 2018 hän aloitti kuukausittaisen Electric Ace Radio -nimisen radioshow’n Kaaosradiolla.

Intohimo ja rakkaus konemusiikkia kohtaan on se, mitä Mark Ember haluaa jakaa yleisölle. Hänen tavoitteensa on saada yleisö kokemaan se sama euforinen tunne jonka hän itse saa musiikista.

Events

SoundcloudSocial profiles


Yhteys

Agency: Mark Ember

Email: djmarkember@gmail.com

LÄHETÄ VIESTI STUDIOON!

 

  • play_circle_filled

    Digital Beats LIVE

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play