KONEMUSIIKIN ERIKOISKLUBI ”LOUD” TÄNÄÄN KERUBISSA!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BASSO POTKII KERUBIN TAMMIKUUSSA KANSAINVÄLISISSÄ TUNNELMISSA

LOUD-klubikonsepti tuo kone- ja elektronisen tanssimusiikin kahteen kerrokseen. Kellarissa keskitytään housen, tech-housen sekä teknon tummiin, rullaaviin sävyihin ”My Techno Weighs A Ton” ja ”Fiktio” voimin. Salissa tanssijalkaa tahditetaan mm. twerkin, future housen sekä live- ja urbaanin bassomusiikin tahdissa. Illan aikana kuullaan artisteja niin Suomesta kuin Yhdysvalloista.

25299886_1603112429765016_2943392068621821524_o

DJ-esiintymisiin painottuvassa LOUD:ssa kuullaan myös live-esiintymisiä, sillä Salissa esiintyy juuri debyyttialbuminsa julkaissut View. Kauan odotettu englanninkielinen Leave a comment -albumi on otettu lämpimästi vastaan niin radioiden, kriitikoiden kuin musiikin ystävienkin parissa sekä Suomessa että ulkomaillakin. View:n lisäksi Salissa kuullaan lukuisia suomalaisia artisteja tuottavaa Gas Gas sekä paikallisia FYKTH & YEI-T:ä sekä Branson & Sônia.

Kerubin Kellariin saapuu artisteja aina Yhdysvalloista asti, kun suomalainen house- ja teknon levy-yhtiö My Techno Weighs A Ton (lyh. MTWAT) tuo artistinsa osaksi LOUDia. MTWAT:n kotimaisten artistien Sharkslayerin sekä NiQW lisäksi Kellarissa nähdään Seattlesta kotoisin olevat Chick Iverson ja Bacosaurus, jotka ovat tekno- ja housemusiikkia yhdistelevän west coast bass -genren edelläkävijöitä. Kellarin esiintyjälistan täydentää joensuulainen elektronisen tanssimusiikin yhdistys Fiktio ry:n dj:t. Visuaalisesta puolesta vastaa VJ Lauri.

LOUD tuo oman erottuvan kokonaisuutensa tammikuun ohjelmistoomme keikkojen, Komiikkafestareiden ja Garagefestin rinnalle. Luvassa on konemusiikkia kattavasti eri tyyleistä yhden lipun hinnalla, joten LOUD on hyvä tilaisuus paitsi juhlia, myös kuunnella ja löytää uusia mielenkiinnon kohteita. Ennen kaikkea LOUD tarjoaa tammikuun tuhdeimmat tanssit tehtaan takuulla, kommentoi Kerubin tuottaja Erkka Parkkinen.

Ovet tapahtumaan aukeavat lauantaina 13.1.2018 kello 22.00.

Let The Bass Get You:
HOME | FACEBOOK | INSTAGRAM | SOUNDCLOUD

Asiasta uutisoi Let the Bass get you

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.